Hava Durumu

Koşukavak: Bir felsefe yaratıyoruz

Yeşil Beyazlıların deneyimli teknik direktörü Yalçın Koşukavak, "Zaman zaman aksıyoruz ama bir felsefe üzerine oyun oynamaya çalışıyoruz. Galibiyet şöyle güzel; kazanma alışkanlığı kazandırmak, kazandırmaya inandırmak önemli" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2019 08:01
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2019 08:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Koşukavak: Bir felsefe yaratıyoruz

Hazırlık maçında güçlü rakibini deviren Bursaspor'da keyifler yerinde...

Dünya çocuklarına farkındalık oluşturma amacıyla Fenerbahçe ile karşılaşan ve sahadan 2-1 galip ayrılan Bursaspor'da dene-yimli teknik direktör Yalçın Koşukavak değerlendirmelerde bulundu. Sezon sonunu umut ettikleri noktada bitirmek istediklerini kaydeden Koşukavak, "Oyunda zaman zaman aksıyoruz ama bir felsefe üzerine futbol oynamaya çalışıyoruz. Galibiyet şöyle güzel; kazanma alışkanlığı kazandırmak, kazandırmaya inandırmak önemli. Bu anlamda mutluyum ama sonuç itibarıyla hazırlık maçı. İnşallah bu motivasyonla ligdeki maçları da kazanırız" diye konuştu.

HENÜZ HAZIR DEĞİLLER

Transfer tahtasını açtırdıktan sonra tam 13 oyuncuyu kadrosuna katan ve Fenerbahçe karşısında bu isimlerden bazılarına şans veren Yalçın Koşukavak, yenilerin henüz hazır olmadığını belirtti. Koşukavak, "Fizik olarak hazır değiller. Igor, 45 dakika zor oynadı. Seleznov da hazır değil, kilo ve dayanıklılık anlamında problemleri var. Selçuk ve Özer de hazır değil. Burak Altıparmak hazır çünkü geçen haftaki laktat testinde iyiydi ama diğerlerinin antrenmana ihtiyacı var, biraz zaman alacak" diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.