Hava Durumu

Koşukavak 11'ini arıyor

Yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala transfer tahtasını açamadığından kadrosunu kuramayan Bursaspor'da teknik direktör Yalçın Koşukavak sahaya sürecek oyuncuları seçmeye çalışıyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2019 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2019 09:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Koşukavak 11'ini arıyor

KİMLER AYRILACAK

Bursaspor'da tüm hazırlık maçları geride kalırken teknik direktör Yalçın Koşukavak, Fatih Karagümrük karşısında yeni sezonun ilk haftasında sahaya süreceği 11'i arıyor. Transfer tahtası kapalı olmasından dolayı sezonun ilk haftasına mevcut kadrodaki isimlerle yola çıkacak Koşukavak'ın takımdan ayrılması muhtemel oyuncuların durumları kafasını karıştırıyor. Son iki maçta oynamayan Muhammed Şengezer ve hazırlık maçlarında forma giymeyen Ertuğrul Ersoy'un 17 Ağustos Cumartesi günü sahaya çıkıp çıkmayacakları büyük bir soru işareti. Koşukavak işte bu belirsizlik ortamında kadro kurmaya çalışıyor.

Genç teknik adamın, genç ağırlıklı kadroda kesinlikle forma vereceği isimler belli. Savunma hattında İsmail Çokçalış, Sedat Dursun ve kaptanlığa getirilen Onur Atasayar'ın ilk maçta ilk 11'de oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. Orta sahada eğer takımda kalırsa Abdullahi Shehu ve Jani Atanasov'un forma giyme ihtimalleri yüksek. Bu ikiliye adı Göztepe ile anılan Jasmin Latovlevici'nin eklenmesi muhtemel. Koşukavak'ın kafasını forvet hattı meşgul ediyor. Kubilay Kanatsızkuş'un bir türlü istenilen seviyeye gelmemesi büyük bir handikap olarak görünüyor. Bu bölgede eldeki diğer tek alternatif ise 17 yaşındaki Ali Akman.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.