Hava Durumu

Kent Meydanı AVM, Frutti Extra Bursaspor'a sponsor oldu!

Frutti Extra Bursaspor, Kent Meydanı AVM ile sponsorluk anlaşması imzaladı. İmza törenine Bursaspor Basketbol A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Onur Çelikyay, Kent Meydanı AVM Genel Müdürü Cemal Tuzcuoğlu, Frutti Extra Bursaspor Genel Menajeri Nedim Yücel, Başantrenör Serkan Erdoğan ve teknik heyet ile birlikte oyuncular katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2019 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2019 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kent Meydanı AVM, Frutti Extra Bursaspor'a sponsor oldu!

Düzenlenen yemeğin ardından imza törenine geçilirken, burada konuşma gerçekleştiren Yönetim Kurulu üyesi Onur Çelikyay, "Bursaspor yenebilir, yenilebilir ama Bursasporluluk sevigisi bu şehirde bitmez. Bizler de takımımızı daha iyi noktalara getirebilmek için elimizden geleni yapacağız. Maddi destekler tabii ki oluyor ama manevi destekler de çok önemli. Kent Meydanı AVM ailesine, tüm çalışanlarına sonsuz şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Kent Meydanı AVM Genel Müdürü Cemal Tuzcuoğlu ise, "İlk sohbetimizde şöyle bir şey söylemiştim; biz Kent Meydanı AVM olarak Bursa'dan kazandığımızı mutlaka Bursa ile paylaşırız. Yaklaşık 10 seneden fazladır Bursaspor ailesine desteklerimiz devam etti. Çok daha da değerli bir yapıya bürünen Frutti Extra Bursaspor takımına destek olmaktan gurur duyuyoruz. Önümüzdeki yolda başarılarınızın devamını diliyorum. Çok iyi bir takımsınız, bu takım ruhunu bozmadan inşallah önümüzdeki yıllarda da başarılarınız daim olur. Bizler her zaman sizin arkanızda olacağız" diye konuştu.

Daha sonrasında sponsorluk anlaşması imzalanırken, AVM ekibi ile teknik heyet ve oyuncular basın mensuplarına poz verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.