Hava Durumu

Kaderi kendi ellerinde!

Yalçın Koşukavak'ın takımı geride kalan 9 haftada ligde üst sıraları zorlayan takımlarla mücadele etti. Bursaspor'un kalan 8 haftada alacağı sonuçlar Süper Lig yolundaki kaderini belirleyecek.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2019 08:22
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2019 08:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kaderi kendi  ellerinde!

3 PUAN SİLİNMESE LİDERDİ

Bursaspor geride kalan 9 haftada 6 galibiyet alarak ligde en çok kazanan takım unvanını elde etti. Yeşil Beyazlılar TFF tarafından3 puan silinmeseydi 10'uncu haftaya 18 puanla lider konumda girecekti. Halen sıkışan puan durumunda lider Ümraniyespor'la arasında 2 puan fark bulunan Yeşil Beyazlılar geride kalan 9 haftada ağırlıklı olarak ligin üst sıralarını zorlayan rakiplerle karşılaştı. Bursaspor ilk yarının bitimine kadar oynayacağı 8 maçın büyük bölümünde kendisinden alt sıralarda bulunan takımlarla mücadele edecek.

3 PUAN SİLİNMESE LİDERDİ

3 puanı silinmesiyle Lig'de 7'nci basamakta yer alan Yeşil Beyazlılar ilk altı sırayı oluşturan takımlardan 6 puan alırken, 6 puan da rakiplerine kaptırdı. Bu kısımda yer alan Hatay ve Balıkesirspor kalan 8 haftada karşılaşılacak rakipler. Yeşil Beyazlılar kalan periyotta Balıkerispor, Keçiörengücü, Giresunspor ve Hatayspor'la sahasında karşılaşacak. Yalçın Koşukavak'ın öğrencileri Boluspor, Adanaspor ve üst üste iki hafta İzmir deplasmanında Altınordu ile Menemenspor'la oynayacak. Burada alacağı sonuçlar Timsah'ın kaderini belirleyecek.

BİLETLER BUGÜN SATIŞTA

Bursaspor'un ligin 10'uncu haftasında sahasında Balıkesirspor'la oynayacağı maçın biletleri bugün satışa çıkacak. Yeşil Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada biletlerin 25 ila 400 TL arasında bugün satışa çıkarılacağı kaydedildi.

DÜDÜK ÖZDAMAR'DA

TFF 1. Lig'de 10. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Buna göre Bursaspor'un Balıkesirspor ile 4 Kasım Pazartesi günü Bursa'da oynayacağı maçta Erkan Özdamar düdük çalacak. Özdamar daha önce Bursaspor'un maçında görev yapmadı. Ankara bölgesi hakemi Özdamar Balıkesirspor'un 5 maçında düdük çaldı. Kırmızı Beyazlılar bu maçların 3'ünden galibiyetle ayrılırken, 2'sini kaybetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.