Hava Durumu

Helal sana Recep Aydın!

Çanakkale'ye giden Recep Aydın, futbola başladığı kulübü ziyaret ederek kendisini yetiştiren antrenörüne, 'Üzerimdeki emeklerin için teşekkür ederim' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2019 09:04
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2019 09:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Helal sana Recep Aydın!

HABER | Süha GÜRSOY

İstanbulspor maçında Bursaspor'daki ilk golünü atan tecrübeli futbolcu karşılaşmanın ardından soluğu doğduğu topraklarda aldı...

Bursaspor'un kapısını bu sezon transfer tahtasının açılmasıyla aralayan Recep Aydın Anadolu'nun gezgin futbolcularından. 1990'da Çanakkale'de dünyaya gelen tecrübeli futbolcu, meşin yuvarlakla doğduğu kentte Barbarosspor'da tanıştı. Konyasporlu antrenörlerin dikkatini çeken Recep Aydın, Yeşil Beyazlılar'a transfer oldu. Sırasıyla İstanbulspor, İnegölspor Konyaspor, Karabükspor, Giresunspor ve Ümraniyespor'da futbol yaşantısını sürdüren Recep Aydın 30'lu yaşlarına adım atacağı günlerde Bursaspor'la 2021'e kadar söz-leşme imzaladı. Recep Aydın, Bursaspor'daki ilk golünü de İstanbulspor karşısında attı.

TAKDİR TOPLADI

Tecrübeli futbolcu maçtan sonra büyük bir vefa örneği sergiledi. Maçın ardından soluğu Çanakkale'de alan Recep Aydın futbol kariyerine başladığı Barbarosspor'u ziyaret etti. Burada minik kramponlarla bir araya gelen tecrübeli oyuncu geleceğin futbolcu adaylarına deneyimlerini anlattı. Recep Aydın kendisini keşfeden ve futbolcu olmasında en büyük paya sahip antrenörünü de unutmadı. Dene-yimli krampon üzerinde büyük emeği olan antrenör Abdullah Sula'yla fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak, 'emeğin büyük hocam' ifadesini kullandı. Recep Aydın'ın sergilediği bu vefa örneği büyük takdir topladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.