Hava Durumu

Fenerbahçeli taraftardan Mustafa Cengiz'e: İnşallah yarın...

Zorlu 90 dakika için THY'nin özel uçak seferiyle Belçika'ya gelen G.Saray kafilesini taraftarlar yalnız bırakmadı.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2019 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2019 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçeli taraftardan Mustafa Cengiz'e: İnşallah yarın...

100'e yakın sarı kırmızılı taraftar Oostende Havaalanı'nda G.Saray kafilesini karşıladı. Sarı kırmızılı taraftarlar özellikle Fatih Terim ve Falcao'ya sevgi gösterisinde bulundu. Havaalanında sürpriz bir olay yaşandı. G.Saray'ı karşılamaya gelenler arasında Fenerbahçeliler de vardı. Bir F.Bahçeli taraftar, başkan Mustafa Cengiz'in yanıma gelerek fotoğraf çektirmek istedi. Cengiz de bu isteği kırmayarak sarı lacivertli taraftarla poz verdi. Bunun ardından gurbetçi futbolsever Mustafa Cengiz'e dönerek " Ben F.Bahçeliyim. Ama inşallah yarın kazanırsınız. Brugge'yi yenersiniz başkanım" dedi. Bunun üzerine Cengiz, Fenerbahçeli taraftarın yanağını okşayarak "inşallah" diyerek karşılık verdi.

Terim eşiyle geldi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i kritik maçta eşi Fulya Terim yalnız bırakmadı. Fulya Terim, sarı kırmızılı kafileyle birlikte Belçika'ya geldi. Galatasaray kafilesinde Başkan Mustafa Cengiz ve İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak da yer aldı.

Futbolcular yine Business Class'da uçtu!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in kuralları dün yine devredeydi. Tecrübeli teknik adamın isteği ile 3,5 saat süren uçuşta futbolcular rahat ve konforlu şekilde seyahat etmeleri adına business class'ta yolculuk yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.