Hava Durumu

"Fenerbahçe maçı dönüm noktası"

Bursaspor'un genç futbolcusu Sedat Dursun, Bursa Hakimiyet'e yaptığı açıklamada, "Yalçın hocam beni Fenerbahçe maçında ilk kez stoper oynattı. O maç benim için dönüm noktası oldu" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2019 08:11
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2019 08:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Fenerbahçe maçı dönüm noktası"

HABER | Samet ZİNCİROĞULLARI

TFF 1. Lig'de önümüzdeki pazar günü Osmanlıspor ile karşılaşacak Bursaspor'da, genç stoper Sedat Dursun Bursa Hakimiyet'e özel açıklamalarda bulundu. Sedat, "Mükemmel bir takım olduk. 3 haftadır sahaya çıktığımızda genç bir görüntü vermek yerine kora kor bir mücadele sergiliyoruz. Allah bozmasın çok güzel birlikteliğimiz var. Yeni transferlerimiz oldu. Onlarla birlikte şu anda uyum sürecindeyiz. İnşallah gençler ile tecrübeliler arasında teknik direktörümüz Yalçın Koşukavak güzel bir uyum yaka-layacak ve Bursaspor'u layık olduğu Süper Lig'e taşıyacağız. Bursaspor zaten oynadığı her yerde zirvededir. Ayrıca Yalçın hocamıza bir teşekkür etmek istiyorum. Takım oynadığı oyundan zevk alıyor. Bence bu çok önemli bir şey. Biz tüm takım olarak 3 haftada oynadığımız oyundan zevk aldık.

HÜCUMCU OLARAK BAŞLADI

Normalde orta sahada oynayan ancak sezon başından bu yana Yalçın Koşukavak'ın stoperde oynattığı Sedat sözlerine şöyle tamamladı, "Sahada ne yaptığını bilen bir takıma büründük. Normalde futbola hücum oyuncusu olarak başladım. Ardından defansif orta sahaya evrildim. Son 3-4 sezondur hem Bursaspor kamplarında hem de kiralık gittiğim takımlarda hep bu mevkide oynadım. Yalçın hocam beni Fenerbahçe maçında stoperde oynattı. O maç benim için dönüm noktası oldu. Ben de stoper oynamayı sevdim. Orta sahada oynadığım için topla ilişkim de kötü değil. Defanstan top çıkartırken zorlanmıyorum. Aslında mevki önemli değil. İnşallah hocam nerede görev verirse versin bu Süper Lig yolunda çıkar oynarım."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.