Hava Durumu

Falcao: Galatasaray'ın teklifi haziran ayı başında geldi

Galatasaray'da yeni transferlerden Radamel Falcao, sarı kırmızılı takımdan kendisine transfer teklifinin haziran ayı başında geldiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2019 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2019 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Falcao: Galatasaray'ın teklifi haziran ayı başında geldi

Galatasaray, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürürken, yeni transfer Radamel Falcao açıklamalarda bulundu.

Kolombiyalı yıldız, Galatasaray'ın teklifinin haziran ayı başında geldiğini belirterek, "İlk konuşulmaya başlandığından itibaren inanılmaz pozitiftim. Türkiye'nin en iyi takımı olduğunu biliyordum. Bir yandan Fatih Terim faktörü çok önemli oldu. Çok önemli bir hocayla çalışacaktım." dedi.

Falcao sözlerini şöyle sürdürdü:

"Taraftarlar aynı şekilde, taraftarlar hakkında da bildiğim duyduğum şeyler vardı. Bu tutkuyla beraber onlarla olmak beni çok heyecanlandırdı. İlk duyduğumdan beri pozitiftim aslında. Türkiye'de başka bir takımdan teklif almadım. Avrupa ve Amerika'dan teklifler geldi. Benim için Avrupa'da başarı kazanmak önemli. Çok önemli oyunculara ve teknik direktöre sahibiz. Bence Avrupa'da çok iyi işler yapabiliriz. Ailemle gelmek ve onların da buna tanık olmasını istedim. Unutulmaz bir anı oldu."

Bu hafta çok iyi antrenmanlar geçirdiğini vurgulayan golcü futbolcu, "Fiziken kendimi çok iyi hissediyorum. Tabii son karar Fatih hocamızın, o şans verirse oynayabilirim." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.