Hava Durumu

Derbi öncesi sakatlık şoku!

Beşiktaş'ta sakatlanan Diaby ve Douglas'ın 3 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor... İki oyuncu Galatasaray derbisinde takımlarını yalnız bırakacak. Siyah-beyazlı kulüp ayrıca Burak Yılmaz'ın sağ kasığında kanama tespit edildiğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2019 20:05
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2019 20:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Derbi öncesi sakatlık şoku!

Beşiktaş, Süper Lig'de pazar günü Galatasaray derbisi öncesi sakatlıklardan dolayı dertli. Ankaragücü maçında sakatlanan yeni transferlerden Diaby ve Douglas'ın 3 hafta sahalardan uzak kalacağı kaydedildi.

Douglas'ta bağlarda yırtık, Diaby'de ise bağlarda zorlanma

Beşiktaş Kulübü, Süper Lig'in 8'inci haftasında oynanan MKE Ankaragücü maçında sakatlık yaşayan Burak Yılmaz'ın sağ kasığında kanama, Douglas'ın sağ ayak bileğiyle birlikte bağlarında yırtık ve Abdoulay Diaby'in sağ diz iç yan bağında zorlanma tespit edildiğini açıkladı.

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şu şekilde: "MKE Ankaragücü ile oynanan maçta kasık bölgesinde ağrısı olan Burak Yılmaz'ın; ayak bileği zorlanan Douglas Santosun ve dizinde zorlanması olan Abdoulay Diaby'nin yapılan muayeneleri ve Acıbadem Hastanesinde çekilen MR'ları sonucunda, Burak Yılmaz'da sağ kasıkta (adductor longus facia) kanama; Douglas Santos'ta sağ ayak bileği (ATFL) ve (anterior syndesmos) bağlarında yırtık; Abdoulay Diaby'nin sağ diz iç yan (MCL) bağında grade 1 zorlanma tespit edilmiştir. Oyuncularımızın tedavilerine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.