Hava Durumu

"Demek ki işimizi doğru yapıyoruz"

İstanbulspor maçının ardından Sönmez Medya'ya açıklamada bulunan Emirhan Aydoğan, "Güzel bir deplasman galibiyeti aldık. Biz eğer bu konumdaysak bir şeyleri doğru yapıyoruz demektir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2019 09:27
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2019 09:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Demek ki işimizi doğru yapıyoruz"

HABER | Tolga ÖZTAŞ

Timsah'ın genç yıldızı, zirve yarışının içinde oldukları için duyduğu mutluluğu dile getirdi.

ŞAMPİYONLUĞA GİDECEĞİZ

Bursaspor'da bu sezon çıkış yapan genç yetenekler arasında başta gelen isimlerden Emirhan Aydoğan İstanbulspor maçında elde edilen üç puanın önemine değindi. Bursa Hakimiyet'e açıklamada bulunan ve iyi bir deplasman galibiyeti aldıklarını söyleyen Emirhan, "İstanbulspor karşısında güzel bir deplasman galibiyeti aldık. Hocamızın planına sadık kaldığımız için güzel bir skor aldığımızı düşünüyorum. Deplasmanda 2 maçlık yenememe serimizi bu karşılaşmada kırdık. Bundan sonra hem içeride hem de dışarıda alacağımız galibiyetler ile bu serimize devam etmek istiyoruz. Şampiyonluğa gideceğiz." diye konuştu.

ÖNEMLİ BİR ŞANS YAKALADIM

Zirve yarışından kopmadıkları için sevinçli olduklarını belirten Emirhan Aydoğan, "TFF'nin verdiği 3 puan silme cezası olmasaydı 18 puanla haftayı lider bitirme şansımız olacaktı. Ve biz eğer bu konumdaysak bir şeyleri doğru yapıyoruz demektir. Haftalar ilerledikçe bu oyunun üstüne kata kata devam edeceğiz ve çok daha iyi olacağız. İstediğimiz noktaya ulaşacağız inşallah. Kendi performansım ise hiçbir zaman yeterli olmamalı. Bu sezon Bursaspor forması ile çok önemli bir şans yakaladım. Daha çok çalışarak bu formaya layık olmak için elimden gelenin her zaman en iyisini yapacağım." ifadelerini kullandı.

O COŞKUYU YAŞATACAĞIZ

İstanbulspor galibiyetiyle hem moral hem de üç puan kazanan Bursaspor'da sakatlığını atlatan ve teknik direktör Yalçın Koşukavak tarafından karşılaşmanın 68'inci dakikasında Selçuk Şahin'in yerine oyuna giren Cüyent Köz Bursa şehrine şampiyonluk coşkusu yaşatmak istediklerini açıkladı. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren tecrübeli futbolcu, "Ligde zirve yarışından kopmamak için deplasmanda önemli bir galibiyet aldık. Tekrar Bursa şehrine ve taraftarlarımıza layık olan Süper Lig coşkusu yaşatmak adına çalışmaya devam" ifadelerini kullandı.

TARAFTARLARIMIZI SEVİYORUZ

Bursasporlu Abdullahi Shehu İstanbulspor maçının deplasmanda kazanma adına büyük bir önem taşıdığını açıkladı. En çok İstanbul'a gelen taraftalar önünde kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyen Nijeryalı futbolcu, "İstanbulspor karşısında çok önemli bir deplasman galibiyeti elde ettik. Deplasmana gelen ve bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımız için harika bir hafta sonu oldu. Bursa kenti ve Bursaspor için kazanmaya, savaşmaya devam ediyoruz. Tüm taraftarlarımızı çok seviyoruz" şeklinde görüş belirtti.

VAKIFKÖY'DE ÇALIŞACAKLAR

Yeşil Beyazlılar Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri yerine kupa mesaisini Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde gerçekleştirme kararı aldı. Taraftara ve basın mensuplarına açık yapılacak antrenman saat 17.00'de başlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.