Hava Durumu

Çağla Şıkel'den sağlık durumu açıklaması

Şiddetli karın ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırılan ve 5 gündür tedavi altında olan Çağla Şıkel, sosyal medya hesabından tedavisinin devam ettiğini ve iyi olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2019 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2019 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çağla Şıkel'den sağlık durumu açıklaması

TV100'de yer alan habere göre, aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ünlü model Çağla Şıkel'in bir hafta rapor aldığı ortaya çıkmıştı. Canlı yayına çıkamayan ünlü sunucunun ağır bir enfeksiyon nedeniyle apar topar Nişantaşı'ndaki bir hastaneye yattığı öğrenildi. Çıkan haberlerin ardından Çağla Şıkel, Instagram hesabından sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi.

"ŞU AN İYİYİM"

Şıkel, "Merak eden arayan, mesaj gönderen herekese çok teşekkür ederim. Enfeksiyon rahatsızlığından dolayı hastanede 5. günümdeyim, çok şükür şu an iyiyim ve daha da iyi olacağım. Herkese sevgiler." notunu paylaştı.

"KANINDA MİKROP ORANI ÇOK YÜKSEK ÇIKTI"

Ünlü mankenin ablası Berna Şıkel, kardeşinin sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Şıkel, "Geçen cumartesi ağır bir enfeksiyon nedeniyle apar topar hastaneye gittik. Enfeksiyon kapmış ve vücudunu kaplamıştı. Bu nedenle ağır bir antibiyotik tedavisi görüyor. Kanında mikrop oranı çok yüksek çıktığı için yatarak tedavisi devam ediyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.