Hava Durumu

Bursaspor'un genç yıldızı: "Süper Lig'e çıkacağız"

Bursaspor'un Makedon orta sahası Jani Atanasov, "İlk 3 haftada çok zor maçlar oynadık. İyiye giden bir oyunumuz var. Taraftarımız bizi inanılmaz destekliyor. Onlarla birlikte bu takımı yeniden Süper Lig'e çıkaracağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2019 09:53
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2019 09:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un genç yıldızı: "Süper Lig'e çıkacağız"

HABER| Tolga ÖZTAŞ

TFF 1. Lig'de 3 haftada topladığı 6 puanla 4. sırada bulunan Bursaspor'da genç Makedon futbolcu Jani Atanasov, Bursa Hakimiyet'e özel açıklamalarda bulundu. Atanasov, "1. Lig'de çıktığımız ilk 3 haftada çok zor maçlar oynadık. Geçen seneden aramızda çok az kişi kaldı. Ben de geçtiğimiz sezon çok fazla oynama şansı bulamadım. Genelde U-21 takımında süreler aldım. Bu sezon çok genç bir takımız. Birbirimizi çok fazla tanımıyoruz ancak 3 haftada 2 galibiyet çok önemli. İlk hafta Karagümrük maçında da aslında puan almaya yakındık. Erken yediğimiz bir gol ve kırmızı kart bizi etkiledi. O maçı belki 3. hafta oynasaydık, daha tecrübeli olurduk ve şansımız daha fazla olurdu. Ama olsun şu an daha iyiye gidiyoruz. Kendi performansım konusunda ise her zaman kendimi geliştirmem gerekiyor" diye konuştu.

TÜRKİYE'NİN EN İYİSİ
İlk 3 haftada kendisinin gösterdiği performansı değerlendiren ve Bursasporlu taraftarlardan bahseden Jani Atanasov, "Bu sezon 3 maçta da forma şansı buldum. Son Eskişehirspor maçında diğerlerine göre daha iyiydim. Oynadıkça, forma şansı buldukça kendimi geliştirip, Bursaspor'un değişilmez futbolcusu olmak istiyorum. Ayrıca taraftarlarımıza ayrı bir parantez açmak istiyorum. Gerçekten inanıl-mazlar. Bence tartışmasız Türkiye'nin en iyi taraftar grubuna sahibiz. 2 deplasman 1 içeride maç oynadık ama hep yanımızdalardı. Gerçekten teşekkür ediyorum. Onlarla birlikte bu takımı yeniden Süper Lig'e çıkaracağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.