Hava Durumu

Bursaspor kara listede!

Tüm dünyada profesyonel oyuncuların temsil yetkisini elinde bulunduran uluslararası kuruluş FIFPRO, yayınladığı bildiride, aralarında Bursaspor'un da olduğu 7 Türk kulübünü 'dikkat edilmesi gereken kulüpler' olarak lanse etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2019 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2019 09:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor kara listede!

SIKINTI İLK AYLARDA BAŞLIYOR

Profesyonel futbolcuların küresel tek temsilcisi FIFPRO yayınladığı bildiriyle yurtdışından Türkiye'ye transfer yapacak oyuncuları uyardı. FIFPRO'nun resmi internet sitesinde yayınlanan bildiride, aralarında Bursaspor'un da yer aldığı 7 kulübün yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle 'dikkat edilmesi gereken kulüpler olarak' adı geçti. FIFPRO'dan yapılan açıklamada, Türkiye'de, ödenmemiş ücretler konusunda, bazen de sözleşmelerinin ilk ayında olmak üzere yardım isteyen çok sayıda oyuncu ile temasa geçildiği kaydedildi.

EN ÇOK DOSYA TÜRK KULÜPLERİNDE

FIFPRO'nın yayınladığı bildiride "Kulüplerin maaş ödemelerinde temerrüde düşme durumlarının artması nedeniyle, FIFPRO olarak Türk futbolu hakkında transfer yapmayı planlayan oyuncuları uyarıyoruz. Kardemir Karabükspor, Bursaspor, MKE Ankaragücü, Antalyaspor, Eskişehirspor, Elazığspor ve Kayserispor'a imza atmadan önce oyunculardan özellikle dikkat etmelerini istiyoruz." ifadelerine yer verildi. Açıklamada ayrıca FIFA Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nda en çok dosyanın Türk kulüplerine ait olduğuna vurgu yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.