Hava Durumu

Bursaspor'da Twumasi aşkı tekrar alevlendi!

Son iki transfer döneminde adı Yeşil Beyazlı kulüple anılan ve yapılan girişimler sonuçsuz kalan Ganalı futbolcu tahta açıldığı takdirde kiralanacak.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2019 09:19
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2019 09:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Twumasi aşkı tekrar alevlendi!

İLK TEMAS KURULDU

Bursaspor'da eski defterler yeniden açılmaya başlandı. Yeşil Beyazlılar transfer tahtası kapalı olmasına karşın İspanya'da aradığını bulamayan Patrick Twumasi ile temas kurdu. İspanya'nın Deportivo Alves takımında forma giyen ve geçen sezon sadece 11 maçta sonradan oyuna girip rakip fileleri havalandıramayan Ganalı krampon, transfer tahtası açıldığı takdirde kiralık olarak renklere bağlanacak. Twumasi'nin menajerleri ve kulübüyle yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği bildirildi.

GEÇMİŞİ ÇOK PARLAK

Bursaspor Ali Ay döneminde de Patrick Twumasi için yoğun mesai harcamıştı. O dönemde Kazakistan'ın Astana takımında forma giyen Ganalı futbolcu performansıyla gerek Türkiye gerek Avrupa'nın birçok kulübünden teklif almış, kariyerine İspanya'da devam etmek istediği için Deportivo Alves'te karar kılmıştı. 25 yaşındaki Ganalı futbolcunun profesyonel kariyerinde 161 maçta attığı 53 gol bulunuyor. Patrick Twumasi Gana Milli Takımı'nın formasını da iki kez giydi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.