Hava Durumu

Bursaspor'da Torje bombası!

Gol yollarında sıkıntı yaşayan ve tecrübeli bir ismi kadroya katmak isteyen Bursaspor, transfer tahtası açıldığı takdirde Rumen futbolcuyla bir yıllık sözleşme imzalayacak.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2019 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2019 09:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Torje bombası!

RESMİ SÖZLEŞME YAPACAK

Bursaspor'da ofans hattı için düşünülen isimlerin başında gelen Gabriel Torje'nin transfer tahtası açılmasıyla birlikte sözleşme imzalayacağı bildirildi. Geçen sezonu Sivasspor'da geçiren Rumen kramponla yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ve prosedürlerin ortadan kalkmasıyla birlikte resmi sözleşmenin imzalanacağı bildirildi. Bu transferin önünde transfer tahtasının kapalı olmasının dışında başka bir engelin kalmadığı ifade edildi. Bursaspor Gabriel Torje ile bir yıllık sözleşme imzalamayı düşünüyor.

BURSASPOR'A GOLÜ VAR

Geçen sezon Sivasspor'da forma giyen 29 yaşındaki Rumen futbolcu Süper Lig ve Kupa'da 20 maçta görev alırken, golü bulunmuyor. Gabriel Torje daha önce Türkiye'de Konyaspor, Osmanlıspor ve Karabükspor'da forma giymişti. Konyaspor'da oynadığı dönemde Bursaspor filelerini bir kez havalandıran Gabriel Torje, Dinamo Bükreş, CFR Timişoara, Politehnica Timişoara'da oynamıştı. Kariyerinde Udinese, Granada, Espanyol gibi tecrübeler de bulunan Torje toplam 265 maçta 37 gol attı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.