Hava Durumu

"Bursaspor Bursa'nın değeridir"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursaspor'un şehrin önemli bir değeri olduğunu söyleyerek, "Çok güçlü bir altyapımız var. Takımımız ilerleyen yıllarda yine çok büyük başarılara imza atacak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2019 08:09
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2019 08:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Bursaspor Bursa'nın değeridir"

TFF 1. Lig'de bu sezon gençlerden kurulu kadrosuyla çıktığı 3 maçta 6 puan toplayarak play-off potasında bulunan Bursaspor'da dün yeni yönetim kurulu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile Büyükşehir Belediyesi Başkanlık makamında bir araya geldi. Aktaş ziyarette yaptığı konuşmada liglere verilen milli maç arasında dünyadaki tüm çocuklara dikkat çekmek için oynanan Bursaspor-Fenerbahçe hazırlık maçı öncesinde çocuklara Bursaspor forması dağıtarak takıma destek olan ve her zaman iyi bir Bursaspor taraftarı olduğunu belirtti. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ayrıca Bursaspor'un altyapısına duyduğu güveni de dile getirdi.

Başkan Aktaş, "Bursaspor, Bursa'nın en büyük değeridir. Çok güçlü bir alt-yapımız var. Bursa'nın desteğiyle, yönetim kurulumuzla, 3 milyon nüfuslu şehrimizde, Vakıfköy gibi özellikle altyapımızın güçlü olduğu bir arenada, hem yeni futbolcuları Türk ve dünya futboluna kazandıracağız, hem de Bursaspor önemli başarılara imza atacak" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.