Hava Durumu

Bursaspor, Ankaraspor'a konuk oluyor

TFF 1'inci Lig'de son haftayı galibiyetle kapatan, hafta içi de Ziraat Türkiye Kupası'nda Karşıyaka'yı penaltılar sonucu eleyerek 4'üncü tura yükselen Bursaspor, gözünü yeniden lige çevirdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2020 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2020 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor, Ankaraspor'a konuk oluyor

Bursa temsilcisi, 9'uncu hafta mücadelesinde deplasmanda Ankaraspor ile karşılaşacak. Yarın saat 19.00'da başlayacak olan karşılaşma, Osmanlı Stadı'nda oynanacak. Adana bölgesi hakemlerinden Caner Ak'ın düdük çalacağı maçta, Ak'ın yardımcılıklarını Ömer Tevfik Özkoç ve Emir Eray Eyisoy yapacak. Mücadelenin dördüncü ise hakemi Selim Özen.

Son hafta aldığı sonuçlarla moral bulan Bursaspor, ligde elde ettiği 10 puan ile 11'inci basamakta yer alıyor. İki maçlık galibiyet hasretine geçtiğimiz hafta son veren Bursa temsilcisi, bu sezon deplasmanda çıktığı 4 maçtan birer galibiyet ve beraberlik alırken, son iki mücadelesinden ise mağlup ayrıldı. Deplasmanda 7 gol atıp, kalesinde de 7 gol gören Bursa ekibi, zirvenin 7 puan gerisinde bulunuyor.

Lige galibiyet ile başlamasına karşın sonraki maçlarında kötü bir performans çizen Ankaraspor, geride kalan 7 maçında yalnızca 4 puan toplayabildi. Oynadığı son 6 maçının 5'ini kaybederek ligin alt sıralarına demirleyen Başkent temsilcisinin, geçtiğimiz hafta oynanması planlanan Menemenspor maçı ise ertelendi. Ankara ekibi, kupada hafta içi Pazarspor'u eleyerek üst tura yükseldi ve moral buldu.

İki ekip, yarınki mücadele ile birlikte resmi maçlarda 18'inci kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan karşılaşmalarda Bursaspor 6, Ankaraspor 4 galibiyet elde ederken, 7 karşılaşmada taraflar puanları paylaştı. Ankara'daki 9 mücadelede 4 beraberlik çıkarken, Bursaspor 3 ve Ankaraspor 2 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Geçen sezon oynanan iki maçı Bursaspor kazandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.