Hava Durumu

Bursa'nın 'En'leri belli oldu!

2018-2019 yılında Bursa'da sporun gelişimine yaptıkları katkılardan dolayı toplam 12 ödül verilirken, Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy da Yılın En İyi Spor Müdürü olarak ödül aldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2019 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2019 09:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'nın 'En'leri belli oldu!

Türkiye genelinde düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında dün Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Bursa Amatör Spor Kulüpleri Fede-rasyonu'nun ortaklaşa olarak düzenlediği Bursa 2019 Yılı Spor'un En'leri ödül töreni gerçekleştirildi. Atatürk Spor Salonu'ndaki VIP Salonu'nda gerçekleşen organizasyona Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüseyin Uysal, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç, 2019 yılında Bursa'da Spor'un En'leri olmayı hak eden ve ödüle layık gören isimlerin yanı sıra Bursa'nın tabian birlikleri başkanları ve çok sayıda konuk katıldı. Organizasyonda 2018-2019 yılında Bursa'da sporun gelişimine yaptıkları katkılardan dolayı toplam 12 ödül verilirken, Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy, Yılın En İyi Spor Müdürü olarak ödül aldı.

ÖDÜLLER TAKDİM EDİLDİ

Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy'un yanı sıra Olay Medya Spor Müdürü Orhan Güney'e de ödül verildi. Ardından Bursa Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başlanı Recep Tak, Arabayatağıspor Kulübü Başkanı Süleyman Durak, Beden Eğitimi Öğretmeni Varol Çakır, Yüzme Milli Takım Antrenörü Eray Açıkgöz, Okçuluk Antrenörü ve Okçuluk İl Temsilcisi Salih Yılmaz, Güreş Milli Takım Antrenörü Adem Ustaoğlu, U-16 Badminton International Şampiyonu Ayça Özgür, Avrupa Boks Şampiyonası 3.'sü Burak Çelik, Yüzme Dünya Şampiyonası derecesiyle Berkay Ömer Öğretir ile ELO Dünya Satranç Şampiyonası Şampiyonu Yağuz Kaan Erdoğmuş ödüllendirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.