Hava Durumu

Bursa'da çekildiği iddia edilmişti! Film sahnelerini aratmayan görüntü...

Bursa'da çekildiği iddia edilen görüntü sosyal medyada gündem oldu. İddiaya göre karısını, başka bir kadınla aldatan kişi yakalandı. Bu sırada karısını aldattığı kadın ise 5. katta bulunan pencere pervazına çıkarak, burada saklandı. O anlar bir kişi tarafından görüntülenirken, bazı sosyal medya kullanıcıları görüntünün Bursa'da değil İstanbul Beşiktaş'ta çekildiğini öne sürdü.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2019 17:32
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2019 17:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da çekildiği iddia edilmişti! Film sahnelerini aratmayan görüntü...

Genellikle komedi filmlerinde görülen bir olay yaşandı. İddiaya göre Bursa'da bir kişi karısını aldattı ve yakalandı. Eve gelen karısı aldatan kocasını ve aldattığı kadını bastı. Karısını aldatan kişiyle birlikte olan kadın ise büyük bir cesaret örneği gösterdi ve 5. kat olmasına rağmen pencerenin pervazına çıkarak burada saklandı.

Kadının üzerinde havluya benzeyen bir eşya bulunduğu görülürken, videoyu çeken kişinin kullandığı Bursa ifadesi ilk olarak olayın Bursa'da geçtiği şeklinde sosyal medyada yer almaya başladı.

Sosyal medyada bazı dikkatli kullanıcılar ise videonun Bursa'da değil İstanbul Beşiktaş'ta çekildiğini, videonun 21. saniyesindeki dişçi tabelasındaki ismin, Beşiktaş Ulus'taki bina görsellerinde yer aldığını iddia etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.