Hava Durumu

BBDK 125 personel alımı yapacak

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), 125 personel alımı yapacağını duyurdu. Bankalar yeminli murakıp yardımcısı ve bankacılık uzman yardımcısı (bankacılık, hukuk ve bilişim alanları) unvanlarında yapılacak alımlarda KPSS şartı aranıyor. İşte, BBDK personel alımı şartları...

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2019 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2019 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BBDK 125 personel alımı yapacak

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumuna, giriş sınavı sonuçlarına göre Kurum ana ve danışma hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere, alınacak personeller için başvuru süreci 25 Kasım'da başlıyor. İşte, BBDK personel alımına ilişkin tüm ayrıntılar...

YAZILI SINAV NE ZAMAN?

Giriş sınavı, yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalıdır. Giriş sınavının yazılı aşaması, bankacılık uzman yardımcısı (bankacılık, hukuk ve bilişim alanları) kadrosu için 21 Aralık 2019 Cumartesi günü, bankalar yeminli murakıp yardımcısı kadrosu için ise 21 - 22 Aralık 2019 Cumartesi - Pazar günlerinde sabah ve öğleden sonra oturumları halinde İstanbul'da (Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü) gerçekleştirilecektir.

Yazılı sınavın yapılacağı yer ile sözlü sınavın yapılacağı yer ve tarihleri Kurumun resmi internet sitesinden (www.bddk.org.tr) duyurulacaktır. Adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

Açıktan atama izni verilen kadro sayısı, bankalar yeminli murakıp yardımcısı kadrosu için 50, bankacılık uzman yardımcısı kadrosu için 75'tir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.