Hava Durumu

Barış Pınarı gazisi: İyileşip dönmek istiyorum

Barış Pınarı Harekatında, koluna şarapnel parçalarının isabet etmesi nedeniyle yaralanan Piyade Uzman Onbaşı Ahmet Emin Kaygusuz (22), iyileştikten sonra silah arkadaşlarının yanına gideceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2019 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2019 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Barış Pınarı gazisi: İyileşip dönmek istiyorum

İstanbul'daki 23'üncü Komando Tugay Komutanlığında görev yapan Piyade Uzman Onbaşı Ahmet Emin Kaygusuz, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin kuzeyinde, terör örgütlerine yönelik 9 Ekimde başlattığı Barış Pınarı Harekatına katıldı. 15 Ekim günü teröristlerin havan saldırısında sağ koluna şarapnel parçaları isabet eden Kaygusuz, yaralandı. Kaldırıldığı askeri hastanedeki tedavisinin ardından da Kaygusuz, Erzurumun Oltu ilçesindeki ailesinin yanına gönderildi.

Anne Zennure Kaygusuz'un eliyle beslediği gazi Ahmet Emin Kaygusuz, Teröristlerin havan saldırısı sonucu sağ koluma isabet eden şarapnel parçaları sebebiyle yaralandım. Büyük parça kolumun bir tarafından girip çıkarken, içeride küçük parçalar kaldı. Tamamen iyileştikten sonra arkadaşlarımın yanına dönmek istiyorum" dedi.

Oğluyla gurur duyduğunu söyleyen baba Ziyattin Kaygusuz, "Seve seve göreve gönderdik. Gerekirse ben de vatan için cepheye giderim. Oğlumun da bir an evvel iyileşip, görevine dönmesini istiyorum" diye konuştu. Gazi oğluna gözü gibi bakan anne Zennure Kaygusuz ise şunları söyledi:

"Oğlum Suriye'de yaralandı, gazi oldu. Çok şükür rabbime sağ salim geldi. Tedavi süreci bitsin görevine geriye gitsin. Allah bütün Mehmetçiklerimizi korusun, hiçbir askerimizin burnu kanamasın. Çok şükür ki çocuğum var ve vatana hizmet ediyor. Oğlumla gurur duyuyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.