Hava Durumu

Balıkesirspor maçında Bursaspor'un özel konukları

Bursa'da oynanan Balıkesirspor karşılaşmasını Şehit Ömer Halisdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve 50. yılını dolduran Genel Kurul üyeleri müsabakayı tribünden izledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2019 18:35
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2019 18:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Balıkesirspor maçında Bursaspor'un özel konukları

50. Yılı dolduran üyelerin ve Şehit Ömer Halisdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Balıkesirspor karşılaşmasına davetli olarak geldiklerinden dolayı çok mutlu olduklarını dile getirirken şu sözleri söylediler:

İdris Gerçeker: "Bursaspor'u canı yürekten destekliyorum. Bizi buraya davet eden Bursasporumuzun müdüre hanımı Nihal Ferik'e teşekkür ediyorum. İnşallah bu yılki yüksek performansımızla süper lige çıkarız. Her zaman Bursaspor'un arkasındayım."

Alpay Şar: "50 yıllık üyelere gösterilen vefa duygusu gerçekten beni çok mutlu etti. Bu güne kadar hiç kimsenin aklına gelmeyen 50 yıllık üyelerin Bursaspor'un misafiri olarak maçları izlemesi imrenilen bir proje, bunu ben çok beğendim. Bursaspor ismiyle taraftarıyla ve mevcut geçmişteki yapısıyla ciddi süper lig adayıdır."

Kadir Arslan: "Bursaspor'un yeniden yükselişine katkımız olsun diye okulumuzun başarılı öğrencilerini ödüllendirmek amacıyla Bursaspor Balıkesirspor maçına getirmek istedik, Genel Sekreterimiz Ali Büyükkurt ve Başkanımız Mesut Mestan'ın bize sağlamış olduğu desteklerle buradayız. Öğrencilerimizin hepsi onlara minnettar, hepsi bir haftadır çok heyecanlıydılar. Bursaspor yönetimine çok teşekkür ediyorum."

Enes Özer: "Burada olduğum için çok mutluyum. Bursaspor'un başarılarının devamını diliyorum."

Berkant Akbulut: "Takımımıza güveniyoruz tekrar ait olduğumuz süper lige çıkacağız. Başkanımız Mesut Mestan'a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.