Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ali Çamdalı, Konyaspor'dan ayrıldı

Süper Lig ekiplerinden İttifak Holding Konyaspor'da, takım kaptanı Ali Çamdalı'nın sözleşmesinin feshedildiği açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2019 19:02
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2019 19:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali Çamdalı, Konyaspor'dan ayrıldı

Konyaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Takım kaptanlarımızdan Ali Çamdalı'nın sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir." denildi.

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Çaykur Rize yenilgisinden sonra bir takım radikal kararların alınacağını söylemişti.

Aykut Kocaman, "Uzun zamandır farkında olduğum çeşitli nedenlerle ertelediğim bir takım kararları artık hayata geçirmek zorundayım. Bunlar elbette köklü bir şekilde değişiklikler oluşturacak değil. Bu beklenti olursa yanlış olur. Kararlar bir çeşit dönüşümün başlangıcı olacak. Şunu söyleyebilirim, Gaziantep maçı kazanılır mı? Kazanılmaz mı? Onu bilemem. Fakat diğer maçlardan farklı olacağından kuşkum yok. Daha gayretli, bir şeyleri yapıyor gibi görünen değil yapmaya çalışan bir takım olacağını tahmin ediyorum" ifadelerini kullandı.

Sezon sonu için puan tahminlerini de değerlendiren Kocaman, "Bugünkü şartlarda 45 puanlar gayet iyi puanlar gibi gözüküyor. En önemli tarafı Antep maçıyla beraber üzerimizdeki yapıyormuş gibi hali tersine çevirirsek bu takım çok daha fazlasını yapacak kapasiteye sahip. Üzerimizde 'ölü toprağı' denir ya, öyle bir durum var. Bunu değiştireceğimiz hususunda hiçbir kuşkum yok" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.