Hava Durumu

Evli öğretmen öğrencisinden hamile kaldı

Öğrencisiyle ilişkiye giren öğretmen hamile kaldı. Olay bir kişinin yayınladığı fotoğrafla ortaya çıktı. Kadının eşinden mi yoksa öğrencisinden mi hamile kaldığı ise netlik kazanmadı.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2015 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2015 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Evli öğretmen öğrencisinden hamile kaldı
ABD'de, öğrencisi ile cinsel ilişkisi yaşayan öğretmen skandallarına bir yenisi daha eklendi. ABD'nin Florida eyaletine bağlı St. Johns kasabasında,16 yasındaki öğrencisiyle ilişki yaşayan 26 yasındaki evli kadın öğretmen polis tarafından gözaltına alındı.

ÖĞRETMEN ÖĞRENCİSİNDEN HAMİLE KALDI

Amerikan medyasına yansıyan haberlere göre öğretmenin öğrencisi ile yaşadığı kaçamak ilişki, bir yakınının öğretmenin öğrencisinden hamile kaldığını ileri sürdüğü fotoğrafı sosyal medyada paylaşması üzerine ortaya çıktı.


KEFARETLE SERBEST KALDI

Virginia Houston Hınckley adındaki İngilizce öğretmeni tutuklandıktan sonra 10 bin dolar kefalet karşılığında daha sonra yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

KİMDEN HAMİLE KALDIĞI NETLİK KAZANMADI

St. Aguistine lisesinde görevli öğretmen hakkında, cinsel taciz, reşit olmayan kişiyle cinsel ilişkiye girme, kendisine emanet edilen öğrencisini, kendi çıkarları için kullanma suçlamaları ile dava açıldı. İngilizce öğretmeninin eşinden mi yoksa öğrencisinden mi hamile kaldığı henüz netlik kazanmadı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.